top of page
linda verschuren empowering you salon coaching lifelive happiness light.png

Empowering You Salon

Creëer verandering met Access en Empowerende Tools

Energypulls, Clearings, Access Tools aangevuld met Natuurgeneeskundige Tips en inspiratie.

Oktober: Thema Lichamen (pijnen, zwaarte, overgevoeligheid, ziekte, uitdagingen)

November: Thema Geld (aantrekken, ontvangen, hebben, uitgeven)

December: Thema Relaties, (partners, kinderen, gezin, familie, vrienden etc.))

 

Hoe zou het voor jou doorrimpelen als je meer ruimte, gemak en power creëert in dat thema waarin je wel naar de Next level wilt?

Veel mensen vinden het vaak lastig om zelf uit zwaarte en uitdagingen te komen. Tot je nieuwe gewoontes hebt eigen gemaakt is het een uitdaging om jezelf te herinneren aan die ene tool en niet afgeleid te raken.  

De Empowering You Salon is een WhatsAppgroep, waar je met gelijkgestemden, makkelijk en wat langer kun werken aan het Empoweren van een thema in je leven. Je ontvangt van mij een paar keer per week berichten (tekst, audio of video) zoals  Energypulls, Clearings, Access Tools, aangevuld met Natuurgeneeskundige Tips en inspiratie. Ook is er iedere maand een Empowerende Zoombijeenkomst en allerlei extraatjes!

Lees hieronder de details van de Salon!

Wat kun je verwachten

Empowering You Salon is inclusief:

Je ontvangt meerdere berichten in de Salon per week. Minimaal 3x en de rest is random waarbij ik de energie volg. De berichten kunnen zijn in de vorm van tekst, afbeelding, audio of video. Je kunt de berichten bekijken wanneer het jou uitkomt! Om de groep rustig te houden kun je niet reageren in de Salon. Voor wie wil is er  een facebookgroep waar je elkaar kun ontmoeten, dingen kunt delen en inspireren.


 

* Empowering Zoom; Online live Zoom bijeenkomst van ongeveer 30 minuten. Aan het begin van de maand ter introductie van het thema. Je gaat ontdekken waar je staat en zou willen zijn. Zo kan ik de Salon nog persoonlijker maken en aansluiten op wat er nodig is om daar te komen. In de Zoom kun je komen luisteren of je vragen stellen. Je ontvangt een replay via de mail.

* Empower je week Bericht; Een bericht in de Salon op maandag met Energypulls, Empowerment Talk, spelen met energie aansluitend bij het thema van de maand. Zo ga jij geïnspireerd, verbonden en energiek jouw week in!

* Empower je weekend Bericht; Een bericht in de Salon; blijf remindert aan lichter leven, de tools en jouw briljantheid. Wat is er voor jou nog meer mogelijk? We gaan spelen met tools die verandering creëren, Empowerment Talk, aansluitend bij het thema van de maand. Zo ga jij licht, geïnspireerd en empowert je weekend in!

* Extra berichtjes; Appje(s) in de week met inspiratie, opdrachtjes, vraag, clearing of andere Empowering tools om mee te spelen.

* Speeldagen; de dagen waarbij je geen direct nieuwe input krijgt maar kunt inhalen, gaan oefenen en spelen met het materiaal.

* Verrassingen; zoals clearingloops, audio stukjes uit classes, tips over natuurlijke voeding en lifestyle.

* Salon Member Korting op calls en events die ik organiseer! (Iedere maand komen er bijpassende Bodyprocess classes, Acties en Events, je kunt zelf kiezen óf en wat een aanvulling is op jouw proces)

* Wat is er nog meer mogelijk?! Ik volg de groep en wat er omhoog komt. En zal aanvullen of aanpassen waar dat meer creëert.

Jouw Bijdrage

Je kunt je aanmelden voor 1 maand met 1 thema of voor 3 maanden ineens.

Voor slechts E 37,50 per maand ben jij er bij!

Of ga voor voordeel bij aanmelden voor 3 maanden in een keer: E 105,- (ipv E 112,50)

Aanbieding

Vaste volgers/ trouwe deelnemers die bij mij een event, class of sessie hebben gedaan mogen meedoen voor slechts E 35,- per maand!

Of ga voor ongeveer E31 per maand voor dat extra voordeel, bij aanmelding van 3 maanden in eens, voor E 95,-

bottom of page