top of page
Essenciness (Instagram-bericht).png

In mijn trajecten, sessies of events werk ik met mijn eigen ontwikkelde werkwijze. Door mijn eigen reis en de meer als 20+ jaar ervaring als docent, therapeut, coach en facilitator kon ik mijn diverse achtergronden en opleidingen, combineren tot een bewezen, effectieve aanpak in het werken met ambitieuze, bewuste vrouwen.

 

In 2023 heb ik met mijn eigen ontwikkelde concept een subsidie gewonnen via de Europese Unie Business Ideas Fonds. Deze werkwijze noem ik; De Essenciness® Strategie en Essenciness® is nu een internationaal geregistreerd en daarmee een uniek en beschermd merk en daar ben ik stiekem wel trots op.

 

Essenciness® is een samenvoeging van de woorden ‘Essentie/ Essence’ en ‘Happiness’. Het verwijst naar het in lijn brengen van deze 2 elementen en de reis die je met jouw Empowerment Journey gaan maken. De Essenciness® Strategy bevat inzichten, tools en technieken die jou helpen om te komen van waar je staat, naar waar je wil zijn. Je brengt jouw Mindset, emoties, je lichaam en acties weer in lijn met je essentie, je Innerlijke Power en Authentieke Zelf en dat voelt krachtig, vrij en fijn. Zo bereik jij meer en makkelijker jouw dromen, ambities en successen.

Essenciness® is gebaseerd op het idee dat alles in de basis energie is. Veel modaliteiten werken op de belemmeringen in het mentale of gevoelsmatige 'level'. De tools en technieken van de Essenciness® Strategie pakken jouw belemmeringen bij 'de wortel' aan en transformeren de (onbewuste) energie ónder de woorden en het gevoel.

 

Einstein zei: “Je kunt een uitdaging niet oplossen met de denkwijze die het probleem heeft veroorzaakt.” Om te komen waar je wilt, is een shift in je level van bewustzijn nodig. En dat rimpelt door in jouw denken en handelen. Je voelt je empowered, in je kracht staan, vrijer. Je wordt je bewust van jouw realiteit, jouw weten en jouw bewustzijn. Dit gaat verder als omdenken, want je komt uit je hoofd en ego en weer in verbinding met wie je werkelijk bent, waarbij je gaat zien dat er voor jou meer mogelijk is als dat je dacht.

 

De Essenciness® Strategie empowert jou, zodat je jouw staat van Zijn, je leven en je business kunt transformeren en zo jouw Play Bigger dromen waar kunt maken.
 

bottom of page