top of page

Sat, 24 Apr

|

Tilburg

Access Foundation Class

Be who you want to be, not who the world wants you to be. Is het nu de tijd voor meer van Jou? Op mijn unieke wijze duik ik met jou 4 dagen lang en kijken we wat jouw flow beperkt en belemmert. We gebruiken en je leert de nieuwste tools en technieken. Meer info zie mijn aparte Foundation pagina.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Access Foundation Class
Access Foundation Class

Time & Location

24 Apr 2021, 09:30 – 27 Apr 2021, 17:30

Tilburg, Tilburg

About the Event

Voor meer info over De Access Foundation Class: Lees op de website onder het tabblad 'Access Consciousness' de informatie onder 'Foundation'.

De class is 4 dagen, op vrijdag ochtend gaan we naar het bos en werken we vanaf daar. Wanneer het te slecht weer is zal de cursusdag vrijdagmiddag en vrijdagavond zijn. Donderdag, zaterdag en zondag zijn ochtenden en middagen.

Bij deze Foundation letten we op de richtlijnen mbt Corona. Ik neem na jouw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met je op om dat verder met je te bespreken. We kunnen dan kijken naar de meeste recente informatie die beschikbaar is. 

Je kunt uiteraard ook voor je aanmelding hiernaar informeren. Vul daarvoor het contactformulier in of stuur me een bericht op info@lindaverschuren.com of 0650254037

Share This Event

bottom of page