top of page

Thu, 17 Jun

|

Tilburg

Access Foundation Class

Be who you want to be, not who the world wants you to be. Is het nu de tijd voor meer van Jou? Op mijn unieke wijze duik ik met jou 4 dagen lang en kijken we wat jouw flow beperkt en belemmert. We gebruiken en je leert de nieuwste tools en technieken. Meer info zie mijn aparte Foundation pagina.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Access Foundation Class
Access Foundation Class

Time & Location

17 Jun 2021, 09:30 – 20 Jun 2021, 17:30

Tilburg, Tilburg

About the Event

Voor meer info over De Access Foundation Class: Lees op de website onder het tabblad 'Access Consciousness' de informatie onder 'Foundation'.

Deze Foundation bestaat uit 4 live dagen. Let op: op vrijdagochtend doen we een deel van de class in de Drunense Duinen. Dit ligt op 5 minuten rijden van de locatie. We verzamelen bij de locatie voor een sfeervol begin van de dag en gaan gezamenlijk naar het bos. Meerijden met elkaar wordt gefaciliteerd. Neem schoenen mee om te kunnen wandelen. Mocht het onverhoopt zo slecht weer zijn dat we niet naar buiten kunnen dan is deze dag de middag en de avond ipv ochtend en middag.

Bij deze Foundation letten we op de richtlijnen mbt Corona. We kijken tzt naar de meeste recente informatie die beschikbaar is. 

Je kunt uiteraard ook voor je aanmelding hiernaar informeren. Vul daarvoor het contactformulier in of stuur me een bericht op info@lindaverschuren.com of 0650254037

Share This Event

bottom of page