top of page

Tue, 23 Mar

|

Online

Joy of Business Intro Call

Ben jij met je financiële situatie en je Business al waar je zou willen zijn? Neem leiding over je leven, business en financiële realiteit en kies voor facilitatie en bewustwording. Verander je Mindset en leer nieuwe tools. Een intro om kennis te maken met Joy of Business!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Joy of Business Intro Call
Joy of Business Intro Call

Time & Location

23 Mar 2021, 20:30 – 24 Mar 2021, 21:30

Online

About the Event

In deze Online Access Joy of Busines & Money intro gaan we ontdekken wat er werkelijk mogelijk is met Bewust Business doen. Maar ook kijken we naar wat er nog meer mogelijk is als dat je tot nu toe dacht met betrekking tot het creeeren, ontvangen, hebben en uitgeven van geld. Je mindset bepaald hoe jij de wereld ziet en hoe je daarop reageert. Neem leiding over je leven, business en financiele realiteit en kies nu voor inzicht, bewustwording en nieuwe tools en technieken die jou faciliteren van waar je staat naar waar je naar toe wil. In deze intro kun jij kennis maken met de Joy of Business tools en processen. Je kunt je vragen stellen en na de call direct met de tips, clearings en inzichten aan de slag. Hoe zal dat gaan doorrimpelen?

Als Access Joy of Business Facilitator heb ik trainingen gehad van de oprichter van Joy of business zelf; Simone Milasas. Joy of Business is een specialty van Access Consciousness en er wordt dan ook gebruik gemaakt van verschillende Access tools met daarop aanvullende tools en technieken gespecialiseerd voor Business. 

Lees op de website verdere informatie mbt deze class en Joy of Business. 

Jouw bijdrage; E10,-

Share This Event

bottom of page