top of page

Sun, 21 Jan

|

Tilburg

Live dag 'Unleash Your Magic!'

Voor Ambitieuze, Bewuste vrouwen die willen stoppen met zichzelf klein houden. Die hun Magic; hun unieke stem, visie en dromen meer hoor- en zichtbaar willen maken. Ontmoet gelijkgestemden, transformeer je blokkades, kom swingen voor een happy body en leer Empowerende tools en technieken. Nu; E 47

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Live dag 'Unleash Your Magic!'
Live dag 'Unleash Your Magic!'

Time & Location

21 Jan 2024, 09:30 – 17:00

Tilburg, De Schans, 5011 Tilburg, Nederland

About the Event

Linda's 'Unleash Your Magic and Play Bigger from the Inside Out' Live Event voor Ambiteuze, Bewuste vrouwen.

Check de websitepagina voor meer info

Je voelt dat je meer kunt en dat er meer in je zit als dat er nu uitkomt. Waar mag jouw Magic er nog meer uitkomen? Met je lijf? Je werk? Je Innerlijke criticus? Je hormonen? Je business of geldstromen? Wat het ook voor jou is, tijdens deze Women-only event mag je komen ontmoeten, genieten en transformeren met gelijkgestemde, bewuste en ambiteuze vrouwen.

Kom lachen, landen, dansen, delen en Transformeren wat jou kleiner houdt dan dat je werkelijk bent. 

Laat los wat niet voor je werkt, laat je Empoweren en Inspireren! Ga Lichter met meer Joy en een boel Bewustwording en Tools naar huis om verder te kunnen gaan op jouw reis.

Deze Live Cursusdag staat in het Thema van Vrouwen en de interne belemmeringen en externe uitdagingen die ons weerhouden van het gaan voor onze Dromen, Succes, Gemak, Fun en Joy met ons Leven en Business.

Maar ook welke tools en strategieën beter passen bij onze natuurlijke capaciteiten zodat we kunnen stoppen met onszelf kleiner houden als dat we zijn en onze Joy nog meer kunnen laten sparklen!

Ik neem je mee op avontuur langs o.a.. vrouwen geschiedenis, vrouwen capaciteiten, Mind(set), Body , Being, Geld creëren en

Business doen als vrouw en nog veel meer! Daarnaast volg ik de groep, de vragen en de energie.

Door mijn brede achtergronden te combineren met meer als 20 jaar faciliteren kan ik met het gehele plaatje mee kijken en heb ik mijn eigen methode kunnen creëren om jou vanaf je essentie te Empoweren. Zodat jij makkelijker en sneller kunt gaan van waar je staat naar waar je wil zijn. Daar waar je beperking, ongemak of de boeien voelt die jou afhouden van de Joy die je werkelijk kunt hebben, faciliteer ik je met verhalen, diverse werkvormen, bewustwording, tools en Transformatieve processen

Wil jij Grootser spelen, leven en werken? Meer uit jezelf, je werk, je business halen? Laat je dan een dagje verwennen en Empoweren, ontvang inspiratie, transformatie en een boel fun om grootser en lichter verder te kunnen! Lees de uitgebreide informatie op de aparte pagina op mijn website.

Lees de volledige informatie op de aparte pagina voor dit Event op mijn website

Tickets

 • Regulier Ticket

  Dit Ticket is een Regulier ticket Dit ticket is inclusief: > Een hele dag Live Empowering in Linda Style > Welkomstdrankje > Koffie, thee en versnaperingen > Lichte Lunch (mocht je dieetwensen of allergieën hebben, dan vragen we je je eigen lunch mee te brengen) Mocht je een factuur willen dan vragen wij 5 euro administratiekosten. Neem contact met ons op om jouw factuur aan te vragen.

  €125.00
  Sale ended
 • Early Bird Ticket

  Let Op: Er zijn slechts een beperkt aantal Early Bird Tickets beschikbaar. Dat is lekkere feestdagen korting. Let's go! Dit ticket is inclusief: > Een hele dag Live Empowering in Linda Style > Welkomstdrankje > Koffie, thee en versnaperingen > Lichte Lunch (mocht je dieetwensen of allergieën hebben, dan vragen we je je eigen lunch mee te brengen) Mocht je een factuur willen dan vragen wij 5 euro administratiekosten. Neem contact met ons op om jouw factuur aan te vragen.

  €47.00
  Sale ended

Total

€0.00

Share This Event

bottom of page