top of page

Sat, 01 May

|

Via een WhatsApp groep

Mei Money Maand 2021 Pakket Brons

Wil jij je realiteit met geld veranderen? Meer rust, gemak en plezier als het gaat over geld? Je committen en hier werkelijk mee aan de slag gaan?! Dan is dit iets voor jou! Pakket Brons bevat: 31 Empowerende Geld tools via whatsapp & Deelname aan besloten Facebookgroep. Lees verder bij meer info.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mei Money Maand 2021 Pakket Brons
Mei Money Maand 2021 Pakket Brons

Time & Location

01 May 2021, 10:00 – 31 May 2021, 19:00

Via een WhatsApp groep

About the Event

Wil jij je realiteit met geld veranderen? Meer rust, gemak en plezier als het gaat over geld? Je committen en hier werkelijk mee aan de slag gaan?! Dan is dit iets voor jou!

Met Mei Money Maand 'Brons' ontvang jij:

>  31 dagen Empowerende Geld Tools via whats app. In die whatsapp groep krijg je lekker praktisch iedere dag een Empowering Money Tool op je telefoon om die dag mee te gaan spelen. Niemand in de whatsappgroep kan reageren, dat is om de rust te bewaren en te zorgen dat jij eind mei een mooie tread hebt om terug te kijken. Ik ben benieuwd hoe dat weer zal doorrimpelen!

> Deelname aan de besloten Facebook groep, waarin je met elkaar kunt delen hoe het gaat, elkaar empoweren en inspireren! Je kunt uiteraard zelf kiezen of je daarvan lid wil worden.

De tools die je kunt krijgen zijn bv, clearings, vragen, info, energy pulls, oefeningen, en wat is er nog meer mogelijk?!

Dit kan zijn in een tekst, plaatje, ingesproken bericht, een filmpje, en wie weet wat nog meer!

Money is fun! Het wordt 31 dagen samen spelen met Geld, welke bijdrage kan dat zijn?!

We gebruiken hierbij de kracht van samen! Die dag zijn we allemaal met de energie van die specifieke Money Tool aan het spelen, wat zou dat kunnen creëren?!

Na aanmelding en betaling krijg je via de email een bevestiging. Je ontvangt geen factuur en dat is om de kosten voor iedereen zo laag mogelijk te houden. Wil jij toch graag een factuur dan vragen we daarvoor een bijdrage van 5 euro. Neem contact met ons op als je daar vragen over hebt. Eind april beginnen we met het opzetten van de whatsappgroep. Via die weg ontvang je de uitnodiging van de facebookgroep. 1 mei beginnen we met het appen van de Tools.

Heb je nog vraag, neem dan gerust contact op. Of meld je meteen aan!

Tickets

  • Mei Money Maand Pakket: Brons

    Mei Money Maand 2021 Pakket Brons bevat: > 31 dagen lang, iedere dag een Empowerende Geld Tool, lekker praktisch via Whatsapp. > Deelname aan besloten Facebookgroep

    €35.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share This Event

bottom of page