top of page

Sat, 01 May

|

Via een WhatsApp groep en Zoom

Mei Money Maand 2021 Pakket: Zilver

Wil jij je realiteit met geld veranderen? Meer rust, gemak en plezier als het gaat over geld? Dieper duiken en gaan, naast 1 tool per dag? Dan is dit iets voor jou! Pakket Zilver bevat: Alles van 'Brons' plus 2 call voor je vragen, extra clearen en tools. Lees verder bij: meer info.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mei Money Maand 2021 Pakket: Zilver
Mei Money Maand 2021 Pakket: Zilver

Time & Location

01 May 2021, 10:00 – 31 May 2021, 19:00

Via een WhatsApp groep en Zoom

About the Event

Wil jij je realiteit met geld veranderen? Meer rust, gemak en plezier als het gaat over geld? Je committen en hier werkelijk mee aan de slag gaan?! Dieper duiken en gaan? Dan is het Zilveren membership iets voor jou!

Met Mei Money Maand 'Zilver' ontvang jij:

>  31 dagen Empowerende Geld Tools via whats app. In die whatsapp groep krijg je lekker praktisch iedere dag een Empowering Money Tool op je telefoon om die dag mee te gaan spelen. Niemand in de whatsappgroep kan reageren, dat is om de rust te bewaren en te zorgen dat jij eind mei een mooie tread hebt om terug te kijken. Ik ben benieuwd hoe dat weer zal doorrimpelen!

> Deelname aan de besloten Facebook groep, waarin je met elkaar kunt delen hoe het gaat, elkaar empoweren en inspireren! Je kunt uiteraard zelf kiezen of je daarvan lid wil worden.

> 2x Online Geld Call via Zoom op: 3 en 17 mei om 20u - 20.45u

Een live moment samen met de andere Zilver members waarin je kunt vragen en transfomeren wat omhoog is gekomen. Je krijgt enkele aanvullende processen en tools om mee te gaan werken. Het geeft je die diepere duik om los te laten wat niet voor je werkt. Ik faciliteer je met de alle achtergronden die ik tot mijn beschikking heb waaronder de Access en Joy of Business Tools.

> Replay van de call om terug te luisteren. Handig als je niet live bij de call kunt zijn en/of om te herhalen ter verdieping. 

De tools die je kunt krijgen zijn bv, clearings, vragen, info, energy pulls, oefeningen, en wat is er nog meer mogelijk?!

Dit kan zijn in een tekst, plaatje, ingesproken bericht, een filmpje, en wie weet wat nog meer!

Money is fun! Het wordt 31 dagen samen spelen met Geld, welke bijdrage kan dat zijn?!

We gebruiken hierbij de kracht van samen! Die dag zijn we allemaal met de energie van die specifieke Money Tool aan het spelen, wat zou dat kunnen creëren?!

Na aanmelding en betaling krijg je via de email een bevestiging. Je ontvangt geen factuur en dat is om de kosten voor iedereen zo laag mogelijk te houden. Wil jij toch graag een factuur dan vragen we daarvoor een bijdrage van 5 euro. Neem contact met ons op als je daar vragen over hebt. Eind april beginnen we met het opzetten van de whatsappgroep. Via die weg ontvang je de uitnodiging van de facebookgroep. 1 mei beginnen we met het appen van de Tools. De Zoomlink voor de calls krijg je dan ook ter zijner tijd.

Heb je nog vraag, neem dan gerust contact op. Of meld je meteen aan!

Tickets

  • Mei Money Maand Pakket: Zilver

    Mei Money Maand 2021 Pakket Zilver bevat: > 31 dagen lang, iedere dag een Empowerende Geld Tool, lekker praktisch via Whatsapp. > Deelname aan besloten Facebookgroep > 2 Geld ZoomCalls op 3 & 17 mei, 20u - 20.45u > Replay van de Zoomcalls als je niet live kunt en/of om terug te luisteren ter verdieping

    €75.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share This Event

bottom of page