top of page

Een persoonlijk-op-jou afgestemd Traject, met exclusieve 1 op 1 facilitatie en mijn persoonlijke begeleiding bij alles wat je tegenkomt. Ontvang de luxe van het samen werken & groei makkelijker en sneller van waar je staat, naar waar je wil zijn.

De Luxe & Power van Samen

Ontvang de Luxe en Power van 'Samen'.  Velen van ons hebben geleerd dat het goed en vaak beter is om alles zelf te doen. Het zit waarschijnlijk zelfs in ons brein als 'gewired' na een jarenlange geschiedenis waarin vrouwen voornamelijk in situaties hebben geleefd waarin ze klein gehouden werden. Nu hoeft dat niet meer en geloof ik dat we juist onze krachten weer moeten bundelen.

Met dit Exclusieve Traject ben ik er dan ook helemaal voor jou:

> Als Luisterend oor zodat je je verhaal kwijt kunt bij een gelijkgestemde

> Als Inspirator, tip, tool en raad gever, voor elk groot of klein moment dat je vast zit en je sneller door kunt als ooit.

> Als Cursusleider voor nieuwe input die je direct kunt gebruiken

> Als Facilitator bij jouw Blinde vlekken, bij zwaarte en je interne blokkades of externe uitdagingen

> Als Business partner met afgestemde input, kennis en strategieën

Stel je voor hoe Snel, Licht en On track je hiermee blijft, zodat jij nu echt komt waar je wil zijn.

Ik bied dit Traject aan voor 3, 6 of 12 maanden, afhankelijk van mijn mogelijkheden en  jouw Transformatie & Begeleidingsvraag.

Play Bigger from the Inside Out

Een Traject voor ambitieuze bewuste vrouwen

Jouw Empowerment Journey naar
meer vrijheid, rijkdom & voldoening

Met het ‘Play Bigger from the Inside Out’ Traject, kies jij voor jezelf, je ambities en om te gaan voor dat, waar jij voor staat en van droomt. Het is speciaal voor ambitieuze, bewuste, intuïtieve vrouwen die vanuit hun Essentie & Authentieke Power, meer uit zichzelf, het leven, hun werk of hun Business willen halen.

Soms ben je toe aan die volgende stap op jouw reis. Je bent zo gegroeid dat de plek waar je nu staat, niet groot genoeg meer voelt. Er staat iets nieuws te popelen, het oude past niet meer echt. Je merkt het aan je grotere wensen, je frustraties, het gevoel dat je vast zit of je aanpast. Soms lijken oude uitdagende thema's weer terug te zijn of kun je last hebben van je innerlijke criticus, zwaarte en mis je de flow in je leven en business.

Herinner jezelf er aan, dat jij jouw mooiste, lichtste leven mág leven!

Stop met jezelf kleiner houden als dat je werkelijk bent!

Wat als je de zwaarte op jouw pad zou omdenken; in plaats van een uitdaging, het gaan zien als een uitnodiging naar nieuwe mogelijkheden? Naar wat werkelijk licht is voor jou?

Breek uit het hokje waar je in vast zit, kom uit je hoofd en ga in je (authentieke) kracht staan. Breng jouw Mindset, Emoties, Energie en Acties weer in lijn met je Essentie en je Inner en Outer Purpose. Laat jezelf zien en horen, ook als de wereld anders verwacht.

Ga vrij en lichter, nog meer jouw eigen ding doen, daarmee maak jij jouw leven én de wereld een stukje mooier.

Het Play Bigger from the Inside Out Traject is een Online Empowerment Journey met o.a. 1 op 1 Sessies, Empowerment Audio's, Challenges en Salon. Waarbij ik mijn diverse achtergronden en 20+ jaar ervaring combineer en jou Exclusief faciliteer, coach en inspireer om te komen van waar je nu staat, naar waar jij wil zijn.

De vraag is; Kies jij het?

Liefs Linda

linda verschuren koffie coach .jpg

Ontdekgesprek

Heb je Interesse of vragen? Of voelt het licht maar heb je het nog niet helemaal helder? Vraag hieronder, een gratis en vrijblijvend Ontdekgesprek aan!

Ik kijk dan mee waar jij staat en waar je heen wil, je kunt je vragen stellen en ik geef je al wat tips en facilitatie. Samen ontdekken we of we een Match zijn om verder te kijken naar de mogelijkheden.

Een Ontdekgesprek is Online of Telefonisch. 

Vraag het meteen aan!

Bedankt voor de inzending!

abc.jpg

Sweet Talk

Heel fijn om met Linda te mogen werken. Je merkt dat ze zich met haar hele hart en vol liefde voor je inzet. Ze kan je op tijd stoppen als je te hard doordraaft (; en ook weer op een ander spoor zetten waardoor je enorme stappen vooruit kunt komen. Ik ben erg blij dat ik Linda als mijn empowering coach/ fascilitator heb want ik heb zo veel mogen leren van haar!

M. T

Ik ben zo dankbaar dat je mij in jouw Traject mee wilde nemen. Ik vind het zo prachtig hoe jij iedere keer weer wat voor mij negatief was, kon omdraaien naar het positieve. Door een andere Mindset is er zoveel mogelijk en verandering onvermijdelijk. Wat een eye-openers, rust en vrijheid heeft dit mij gebracht! Zo dankbaar met wat we hebben gedaan in de maanden van het traject, daar zijn geen woorden voor.

M.L.

Zoals jij alles vertelt komt het gewoon helemaal binnen. Er is zo veel meer inzicht gekomen bij mij! Je enthousiasme werkt zo aanstekelijk. Het kriebelt en het borrelt en het bruist en brrr... kippenvel!

Whow, world here i come! Thanks Linda voor jouw bijdrage!

- Y.A.-

Dankbaar deel ik hier een paar van de vele lieve en mooie woorden die ik mocht ontvangen. Je kunt meer Reviews vinden op mijn Homepage, Reviewpagina en Google.

bottom of page