top of page
ONE ON ONE (1203 x 300 px) (1).png

Een persoonlijk-op-jou afgestemd plan van 3 maanden, met exclusieve 1 op 1 facilitatie en mijn persoonlijke begeleiding bij alles wat je tegenkomt. Ontvang de luxe van het samen werken & groei makkelijker en sneller van waar je staat, naar waar je wil zijn.

Koffie Tijd!

Koffie.. Ik word er blij van!

 

Van een kopje koffie drinken maak ik graag een momentje voor mezelf. Even zitten, bewust genieten, uit mijn hoofd en in het hier en nu komen. Gelukkig heb ik geleerd om dit als onderneemster en moeder van 3 boys (waaronder een eeneiige tweeling) mezelf deze luxe te gunnen.

Het werkt voor mij Empowerend, ik voel me weer relaxed, in verbinding met mezelf en ik merk dat ik met mijn werk helderheid heb, sneller vooruit kom, makkelijker resultaten haal en een leukere mama ben.

 

Diep van binnen weet jij het wel...

Je verlangt naar meer rust, energie, voldoening en lichtheid, maar zonder concessies te doen aan je dromen om meer klanten te bereiken, meer impact te maken en meer geld te verdienen. 

Je verlangt ernaar om de dingen op jouw manier te doen, op een manier die echt werkt voor jou. Een manier die lichter, gemakkelijker en vervuld is van vreugde.

Maar op dit moment voel je je vast en gestrest door de constante druk om aan de hoge verwachtingen van anderen te voldoen. Het streven om het perfect te doen voor anderen, de tijdsdruk, het verlangen naar controle en het perfectionisme geven je geen ruimte om te vangen wie jij van nature bent en hoe je die kunt kunt vrijlaten

 

misschien oppervlakkig succes. Echter, hoe briljant je strategieën en technieken ook zijn, de groei van je bedrijf wordt het meest beperkt door jouw persoonlijk leiderschap en persoonlijke groei. Voor ware en langdurige succes, meer energie, gezondheid, diepere voldoening en jouw geluk, is er iets anders nodig.

Unleash your Essenciness & Play Bigger from the Inside Out

You Playing small doesn't serve the world

-Nelson Mandela -

linda koffie coach.jpg

Want ook al kom je van ver en heb je al veel bereikt, er kriebelt iets. Wie je nu bent geworden past niet meer bij wie je wil zijn. Met alles wat er nu voor jou mogelijk is, weet je dat er meer mogelijk is voor jou.

 

Het: Je-word -blij -van -koffie -maar -je -wil gaan- voor- Champagne-Kriebel 😉

 

Je wil naar jouw next level, hogere kwaliteit mooie momentjes creëren, nog meer impact maken met je business en iedere maand met gemak die 30K verdienen. Het spirituele trekt je aan, maar je bent geen zweverige type. Je wil meer uit jezelf halen,  minder vanuit je hoofd doen, meer vanuit je authentieke kracht.  Je belemmerende overtuigingen, angsten en zelftwijfel hebben getransformeerd en vol zelfvertrouwen en energie jouw eigen pad gaan.

Je hoofd, hart, essentie en keuzes in lijn met elkaar hebben. Zo dat je met voldoening geniet van je successen, die grotere omzet, meer klanten helpen en impact gaan maken en daarmee de wereld een stukje mooier maken.

Hoe kom je, snel, makkelijk en mét Joy van waar je nu staat, naar waar je wil zijn? Lees het hier

YOU ARE THE MASTER OF YOUR FATE

THE CAPTAIN OF YOUR SOUL

- W. E. Henley -

Time to Shine

Je wil alles er uit halen wat er in zit.

Je weet dat die grotere omzet en je ambitieuze dromen mogelijk zijn, zonder jezelf te hoeven verliezen.

Je wil je ook vrij voelen om jezelf te zijn en te gaan voorbij wat van je verwacht wordt. Je voelt aan alles, het is jouw Time to Shine! 

Met jouw geluid, kennis en capaciteiten, nog meer impact gaan maken.

Op de werkvloer, met je eigen business of met het voorbeeld dat je wil zijn voor je kinderen. Want je weet dat dat zal door rimpelen in een mooiere wereld. Maar ook in de diepere Voldoening, het Succes,  de Mogelijkheden & de Happiness die jou dat zou geven.

You Playing small doesn't serve the world

-Nelson Mandela -

abc2.jpg

Met alles wat er nu mogelijk is voor jou, heb jij al bereikt wat je verlangt?

 

Of heb je het gevoel dat er meer inzit? Dat jij je inhoudt?

Je ziet anderen creëren waarvan je weet dat jij dat ook in je hebt en dat frustreert je soms.

Je bent al zo ver gekomen omdat je hard hebt gewerkt aan jezelf, je carrière of je business, maar het stroomt niet (meer) zoals je het verlangt. Er moet zo veel en je zit veel meer in je hoofd als dat je zou willen. Je mag zachter zijn voor jezelf, maar je mist steeds meer de helderheid, focus en tijd om te gaan voor wat je echt wil.

 

Je wil geen volgende stap of optimalisering. Als je eerlijk bent, ben je toe aan die grote sprong, een Quantum Leap die jou echt, meer succes, geld en vooral meer impact vanuit jouw unieke vrouwelijke leiderschap gaat geven.

Je bent geen zweverig type maar je verlangt naar de relaxedheid, de diepere voldoening en verbinding met je Essentie & Purpose. Het gevoel dat het klopt voor jou en dat je dat ook terug ziet in jouw klant- en geld-stromen, de successen die je boekt en de impact die je maakt. 

Als je blijft doen wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Is dat ook wat jij verlangt?

Is dat waar je nu naar toe gaat, wel de plek waar je wil zijn?

Jij bent de Master en Captain van jouw leven en jij hebt de power om te gaan waar je heen wil. Maar heb je die power & potentie al geclaimd? Of heb jij het gevoel dat je je inhoud, aan het wachten bent met doen wat je het liefste zou willen doen, het gevoel dat je vast zit, of geleefd wordt?

DSC_0492.jpg

Privé Traject

Een persoonlijk-op-jou afgestemd plan van 3 maanden, met exclusieve 1 op 1 facilitatie en mijn persoonlijke begeleiding bij alles wat je tegenkomt. Ontvang de luxe van het samen en met gemak gaan. & groei sneller van waar je staat, naar waar je wil zijn.

Met dit Traject gaan we:

 Jouw blokkades snel en makkelijk doorbreken

> Groei van jou, je Business, je geldstromen en je Joy

> Verbinding met je essentie, wie je bent op je diepste level, 

    met je purpose en wat jou happy maakt

> Je denken, voelen, willen en acties met elkaar in lijn brengen

> Master who you are, not who the world wants you to be.

> Transformeer je angsten, frustraties en belemmeringen naar functioneren vanuit overvloed

Dream Big, Play Bigger, shine bright/ sparkle more

Je wil alles er uit halen wat er in zit.

Je weet dat die grotere omzet en je ambitieuze dromen mogelijk zijn, zonder jezelf te hoeven verliezen.

Je wil je ook vrij voelen om jezelf te zijn en te gaan voorbij wat van je verwacht wordt. Je voelt aan alles, het is jouw Time to Shine! 

Met jouw geluid, kennis en capaciteiten, nog meer impact gaan maken.

Op de werkvloer, met je eigen business of met het voorbeeld dat je wil zijn voor je kinderen. Want je weet dat dat zal door rimpelen in een mooiere wereld. Maar ook in de diepere Voldoening, het Succes,  de Mogelijkheden & de Happiness die jou dat zou geven.

YOU ARE THE MASTER OF YOUR FATE

THE CAPTAIN OF YOUR SOUL

- W. E. Henley -

Dream Big, Play Bigger

 

 

 

Ik geloof dat in ieder van ons een unieke, authentieke power zit die we vaak niet erkennen, niet geleerd hebben om te zien of in ons voordeel te gebruiken. Maar eenmaal weer herinnert en 'unleashed' kun je het gemak, succes, geld, de happiness of waar je ook maar van droomt bereiken.

 

Als dromer is het mijn missie om een mooiere wereld te creëren door mensen te faciliteren naar die power. Want ik geloof dat als steeds meer mensen van daaruit gaan opvoeden, lesgeven, gaan ondernemen, op tv komen, de politiek in gaan enz. dat een boel zou veranderen ten gunste voor een lichtere, mooiere toekomst van de wereld.

De vraag is nu; Ga jij dat kiezen?

Wist je dat veel mensen helemaal niet weten wat ze verlangen? Alles en iedereen lijkt voor te gaan. Ze hebben zichzelf nog nooit de ruimte gegeven om zichzelf die vraag te stellen. 

Als je nog niet jouw grootste leven leeft, kun je dat merken aan 

meer gemak, succes, geld en impact maken met jouw unieke vrouwelijke leiderschap. Je voelt aan alles dat je meer in je hebt maar het komt er nog niet met gemak en plezier uit. Je bent al zo ver gekomen omdat je hard hebt gewerkt aan jezelf, je carrière of je business, maar het stroomt niet meer zoals je het verlangt. . Er moet zo veel en je zit veel meer in je hoofd als dat je zou willen. Je hebt een kritische innerlijke stem maar de zelfoordelen, het zoeken en getwijfel helpen je echt niet verder.


of heb jij jezelf nog nooit de ruimte gegeven om jezelf dat te vragen, weeof weet je nog niet waar je heen wil wat je eigenlijk verlangt. Is alles en iedereen om jou heen heen voor gegaan?

Ik kan je een geheim verklappen van mijn eigen ervaring met dit proces:

 

Het moment waarop alle tijd en ruimte er is zodat jij kunt landen bij jou, gaan kijken wat jij het liefste wil en nog meer gaan voor jou en jouw ambities, die komt niet... Die moet je kiezen.

Lange tijd durfde ik dat niet te kiezen. Ik deed het werk dat goed paste bij de combi met moederschap, wat de financiële zekerheid gaf en daarmee de basis van veel in het leven van mij en mijn gezin. We hadden het goed, maar er was steeds iets dat knaagde. De ene keer meer als de andereHoe het ook knaagde, hoe gefrustreerd ik soms ook was, er veranderde niets. Voor mij kwam de omslag toen ik me bewust werd (anekdot wat iets met natuur?) dat het kiezen voor mij en wat ik wilde vol zat met conclusies. Zo had ik zonder dat ik het zelf in de gaten had, ergens bedacht dat als ik het kies, dat het dan zou inhouden dat ik al moest weten wát ik dan zou willen doen en dat wist ik eigenlijk niet precies. Ook had ik de aanname dt ik al moest weten hóe ik daar dan zou komen. Maar ik had geen stappenplan klaarliggen, sterker nog ik had geen idee! Dus alles veranderde voor mij toen ik me begon te realiseren dat het maken van die keus daar niks mee te maken had. Ik realiseerde me dat ik het ook kon kiezen als ik dat allemaal nog niet had. Door dat te doen, veranderde alles. Alsof mijn mind een shift had gemaakt waardoor ik dingen anders ging zien. 

 

 

Als jij ook een dromer bent. Iemand die grotere dromen heeft voor zichzelf én de wereld.  dan wil je het succes, het geld én meer wil bereiken en uit jezelf halen. dan dien je ook groter te gaan kiezen en spelen. Het mooie is: alleen jij kunt dit kiezen. Het lastige is: alleen jij kunt dit kiezen.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen.

Het is aan jou of je wil gaan voor dezelfde drama's, je wil blijven verbeteren, optimaliseren of next level gaan.

In dat geval is werken met mij geen optie. Ik werk nl beter met mensen en met strategieen en toolsmet mensen die nu echt willen gaan voor die Quantum Leap, voor wat jij weet wat mogelijk is voor jou.

 

Dat is waar voor mij ‘Playing Bigger’ voor staat. Voor het vangen van wie je in essentie bent en wat jij verlangt of van droomt. Voorbij aan wat van je verwacht wordt, hoe je geprogrammeerd bent en denkt dat deze realiteit werkt.

Het gaan voor jou en voor die dromen en daarmee een grotere impact maken. Want dan gaat alles vóór jou werken. Dingen zitten mee, verlopen met gemak, komen naar je toe. Wanneer je kiest voor Playing Bigger from the Inside out dan hoef je het niet meer met stress, met strijd, ten kostte van jezelf te creëren. Je hoeft het niet alleen te doen, je gaat weer zien en voelen dat;

The Universe has your back

 

Want ik geloof dat onze dromen heel waardevol zijn. Ik geloof dat ze ons vertellen over het leven dat ons authentieke zelf wil leiden. Ze vertellen je over je purpose waarmee jij de wereld een beetje mooier mag maken en welk leven en carrière jou die diepere voldoening en Happiness zal geven. 

 

Playing Bigger gaat over tools, strategien en bewustwording om de interne en externe challenges die je tegen komt om te komen van waar je staat naar waar je van droomt te zijn. Het is uniek en voor iedereen een andere reis

Is dat waar je nu naar toe gaat, wel de plek waar je wil zijn?

 

Met alles wat jij kunt en weet dat mogelijk is, wat zou jij willen creëren voor jezelf,

je leven, je business en de wereld?

 

Wat zou je kiezen als je wist dat je niet kon falen?

 

Meer gemak? Meer succes? Joy, geld of het maken van meer impact?

Of het nu voor jezelf, je kids, de werkvloer of je business is, stel je voor wie jij en hoe jouw leven zou zijn als je dat voor elkaar hebt gekregen.

Als alles wat jij in je mars hebt, met totaal gemak er uit zou komen en je daarmee iedere dag impact zou hebben op het leven van anderen, op de wereld?

Hoeveel diepere voldoening zou dat geven, je trots, gelukkig en enthousiast maken? & Hoe positief zou dat door rimpelen in jouw geldstroom, je successen, de groei van je business, je gezondheid en het leven dat je wil creëren?

Koptekst 2

Wat het voor jou ook is, met het Exclusieve 1 op 1 Traject krijg jij 4 maanden Empowerment coaching, verbale en energetische facilitatie, tools, strategieën, ondersteuning en inspiratie om te komen van waar je nu staat naar waar je wil zijn.

 

Al mijn diverse achtergronden, 20+ jaren ervaring en met mijn eigen unieke methode ben ik er exclusief voor jou. Denk aan de businesspartner that has your back. Ik ben er voor jou, tijdens elke stap van jouw ‘Play Bigger’ avontuur, zodat jij makkelijker, sneller en meer jouw grotere dromen en verlangens kunt laten uitkomen.

DSC_4149_edited.jpg

Wist je wat ambitieuze, bewuste vrouwen hun grootste uitdaging in het leven vonden en als #NR1, bij een Internationaal onderzoek hadden aangegeven?

 

 >>> I’m playing small <<<

Is het nu jouw tijd om dat grootsere leven, carrière of business te creëren dat je verlangt?

Ben jij soms ook klaar met wachten, dat zoeken naar en het gevoel dat jij je inhoudt? Anderen zien creeren waarvan je weet dat jij dat ook in je hebt?

Je wil geen volgende stap of optimalisering. Je bent toe aan die grote sprong, een Quantum Leap die jou echt, meer succes, geld en vooral meer impact vanuit jouw unieke vrouwelijke leiderschap gaat geven.

Je voelt aan alles dat je meer in je hebt maar het komt er nog niet met gemak en plezier uit. Je bent al zo ver gekomen omdat je hard hebt gewerkt aan jezelf, je carrière of je business, maar het stroomt niet meer zoals je het verlangt. Er moet zo veel en je zit veel meer in je hoofd als dat je zou willen. Je hebt vaak een kritische innerlijke stem maar de zelfoordelen, het zoeken en getwijfel helpen je echt niet verder. Je mag zachter zijn voor jezelf, maar je mist steeds meer de helderheid, focus en tijd om te gaan voor wat je echt wil. Je bent geen zweverig type maar je verlangt naar de relaxedheid, diepere voldoening en verbinding met je Essentie & Purpose. Het gevoel dat het klopt voor jou. Zodat je in lijn daarmee jouw persoonlijke en professionele leiderschaps-impact kunt vergroten.

 

Hoeveel Opleidingen en cursussen je ook hebt gedaan, hoeveel geld en happiness je al hebt of hoe goed je strategieën en tactieken ook zijn, de groei van jouw business ( en leven) zal op de eerste plaats en het meeste gelimiteerd worden door je eigen persoonlijke groei.

 

Als docent, coach, therapeut en zelf made onderneemster, die haar eigen reis hierin heeft gehad en 1000+ mensen mocht faciliteren om meer uit zich zelf en hun business te halen…

Kan ik je na meer als 20 jaar ervaring 1 geheim verklappen:

 

Het feit dat jij nog niet de flow, het geld, de hoeveelheid ideale klanten, de lifestyle, impact of de Joy met business hebt die je graag wil, ligt niet aan de hoeveelheid tijd, geld, mogelijkheden of aantal cursussen die je hebt gedaan (of denkt nog te moeten doen).

 

Want waar de meeste coaches je misschien veel te leren hebben, hebben ze jou dat ene waardevolle ingrediënt niet verteld: Jij!

 

Hoeveel zie jij om je heen dat iemand het antwoord op jouw probleem weet en jou kan leren hoe jij dat ook kunt doen? Maar hoeveel bevestigd dat je onbewuste dat er een probleem is? Als je besloten hebt dat je een probleemoplosser bent moet je problemen blijven creëren om op te kunnen lossen. Je lijkt verder te komen maar komt nooit echt vooruit om te komen waar je wil zijn. & als jij ergens leert hoe je je leven, geld, business zou moeten doen, hoeveel ben Jij dan uitgenodigd om te verschijnen?

Stop met jezelf klein houden!

Ga voor jouw authentieke en powerful, next level business.

Unleash the Real You! Wie je bent op je diepste level.

En actualiseer de ‘Joy of Life & Business’ die jij verlangt.

DSC_0492.jpg

Privé Traject

Een persoonlijk-op-jou afgestemd plan van 3 maanden, met exclusieve 1 op 1 facilitatie en mijn persoonlijke begeleiding bij alles wat je tegenkomt. Ontvang de luxe van het samen en met gemak gaan. & groei sneller van waar je staat, naar waar je wil zijn.

Met dit Traject gaan we:

 Jouw blokkades snel en makkelijk doorbreken

> Groei van jou, je Business, je geldstromen en je Joy

> Verbinding met je essentie, wie je bent op je diepste level, 

    met je purpose en wat jou happy maakt

> Je denken, voelen, willen en acties met elkaar in lijn brengen

> Master who you are, not who the world wants you to be.

> Transformeer je angsten, frustraties en belemmeringen naar functioneren vanuit overvloed

Linda laat op een heel natuurlijke manier je met zoveel gemak de beleving van een “probleem” veranderen in een mogelijkheid en keuze van groei.

Ze laat op een heel zachte, liefdevolle en oordelloze wijze jou in je grootsheid stappen en dat is zo fijn dat je bijna geneigd bent te denken: wanneer komt het volgende probleem op mijn pad? Zodat je weer met haar kunt werken. Love it!

Nadine Heemskerk

"Met recensies kun je positieve feedback tonen. Klik om de tekst te bewerken."

Nicole Yang

"Met recensies kun je positieve feedback tonen. Klik om de tekst te bewerken."

Tom van Dam

"Met recensies kun je positieve feedback tonen. Klik om de tekst te bewerken."

Suzanne Maas

Koptekst 1

> Als wij samen gaan werken in deze privé setting, dan krijg je in essentie mij als jouw business partner. Ik ben er voor jou en je business, we kunnen alles bespreken en ik faciliteer je op elk gebied van jezelf, je business en je leven waar jij support in wil. Maar ik ben ook jouw stok achter de deur en die spiegel die jou zal confronteren met de zaken die voor jou onbewust, oncomfortabel of spannend zijn. Zo gaan we samen voor die echte stretch.

 

> Een 1 op 1 Kick-Off Call: we starten met een speciale combi call waarin ik jou meeneem op een duik zoals je nooit eerder hebt gehad. Dit zal een eye-openende- en doorbraak gevende call zijn die de fundering wordt van jouw traject. Je vangt eindelijk de puzzelstukken die je tot nu toe miste en ik identificeer de blokkades waar jij zelf nog onbewust van was. Ik stippel een op maat gemaakte route voor jou uit, die dient als fundering voor de komende 3 maanden. Met nu al direct; helderheid, transformatie, inzicht en focus.

 

> We hebben om de week, exclusief op jou afgestemde Online meetings, via Zoom.

Dit is waar de Magic happens!

Ze geven jou helderheid, ruimte, focus, lichtheid en snelle, powerfulle transformatie van jouw blokkades.  

Zodat jij meteen daarna, makkelijker en weer vooruit kunt.

Ik hou de grote lijnen van de fundering in het vizier en we bespreken wat er ook maar voor jou speelt. Dat kunnen twijfels, uitdagingen, vragen of zorgen zijn, m.b.t. jezelf, je (zelf)oordelen, strategie, business, je privé leven, lichaam, Mindset, geld challenges, etc. Door mijn brede achtergronden kan ik met het gehele plaatje mee kijken en zien waar uitdagingen in het een, zijn doorgerimpeld in een ander gebied. Ik geef je adviezen op maat, leer je praktische Tools en Technieken en ik faciliteer je met verbale en energetische technieken om wat niet meer voor je werkt, snel en powerful te transformeren. Daar waar anderen alleen werken aan de oppervlakte, is mijn specialiteit juist het vangen van de (onbewuste) kern en dat zaadje met wortel en al er uit te halen, zodat je aan de oppervlakte weer echt ruimte krijgt.

Ik werk met mijn eigen unieke methode die is ontstaan door mijn diverse achtergronden en opleidingen te combineren en gebruik mijn kennis als een Self-made Entrepeneur, moeder en de meer als 20 jaar ervaring als facilitator. Jij ontvangt de ruimte, kennis en know how waar ik jaren over gedaan heb, praktisch, geconcentreerd en afgestemd op jou.

 

> Persoonlijk contact en support all the Way! Tussen de calls door houden we contact via WhatsApp in onze persoonlijke ‘Salon’. Ik zal je hierin je regelmatig even opzoeken, wat inspiratie delen of checken hoe het met je gaat.

Maar dit is ook een plek waar jij altijd even bij mij in kunt checken, je vragen stellen, je gedachten delen of feedback vragen. Die momenten waar je er eerder alleen voor stond en te veel tijd kwijt was aan die twijfel, onrust of zware momenten zijn voorbij! I’ve got your back! Waardoor jij makkelijker, meer en vooral sneller vooruit kunt gaan!

 

Krijg je er al zin in?!

 

> Een certificaat na afronding van jouw 4 maanden Privé Traject.

Werken aan jezelf, leiderschap nemen en stoppen met jezelf klein houden is niet voor flauwe mensen. Wees je bewust dat voorbij gaan aan je aannames, je (zelf)oordelen en wat de wereld van je verwacht; je brengt op jouw eigen pad. Dat zorgt voor de vrijheid, ruimte en Joy die het leven mooi maken, maar dat avontuur is anders en die weg is nieuw en onbekend en kan dan ook soms ook oncomfortabel en uitdagend zijn. Als jij de moed, de drive en de power hebt om dat aan te gaan, meld je dan aan voor een Exclusief Traject met mij. Ik neem ieder jaar maar een handje vol Traject cliënten aan en ik kan helaas niet iedereen een plek geven in mijn trajecten. Met behulp van een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kan ik kijken of ik jou en/of je business kan helpen groeien en of we bij elkaar passen om samen te werken.

Jouw Investering:

> 2833 euro

> Je commitment, tijd en energie om echt aan de slag te gaan

> 2 Pay-it-forward activiteiten (een bijdrage voor iemand die dat goed kan gebruiken)

Linda

Wie ik ben en wat ik doe valt niet in een hokje en is te omvattend om te verwoorden. Het is anders, vernieuwend en niet voor iedereen. Je hebt geleerd dat je eerst moet begrijpen wat ik voor jou kan betekenen om te kiezen daar tijd en geld aan uit te geven. Ik weet en vertrouw, dat jij het weet. Dat jij weet of je meer wil, of het tijd voor jou is om te stoppen met je kleiner te houden dan dat je bent, dat je weet of ik resoneer om samen te gaan werken of niet. Volg wat licht is voor jou, merk op waar je survival mind je probeert tegen te houden, te laten twijfelen en met bezwaren komt. Dit traject begint al als je er over na denkt! Als je kiest wat licht is voor jou, zal je daaraan voorbij gaan groeien en meer lichtheid in je leven en business gaan aantrekken.

Ik geloof dat het nu nog meer dan ooit, de tijd is om op een nieuwe manier in de wereld te zijn.

Voorbij angst, hokjes, polariteit, oordelen en meer vanuit de kracht van het nu, overvloed, verbinding, zachtheid maar powerful. Dat het tijd is om zo veel mogelijk mensen bewust te maken dat het anders kan en daarmee samen de (toekomst van de) wereld een beetje mooier maken. En dat als ik met jou zou mogen werken dat ik dan mijn deel daaraan mag bijdragen. Als jij wil stoppen met jezelf klein houden en als je klaar bent om met mij te werken, dan kun je dus ook verwachten dat ik naast de inhoud; enthousiasme, passie en drive meeneem!

Door mijn verschillende achtergronden te combineren, mijn eigen persoonlijke reis en de meer als 20 jaar ervaring als facilitator, heb ik mijn eigen unieke methode kunnen creëren waardoor ik jou het beste daarvan kan geven en jij meer zult krijgen als dat je had verwacht.

Samen, sneller, makkelijk en meer, Jou grootser laten ‘spelen’.  Ik ga hier van aan! De vraag is nu…

Are you in?!

VERBALE
FACILITATIE

Duik in de snelle en direct verruimende transformatie van Verbale & Energetische Facilitatie. We vangen wat jou werkelijk vast zet, voorbij aan wat je mind denkt dat er aan de hand is. Door het bij de kern aan te pakken, transformeer je nu eindelijk wél naar die verandering die je verlangt. Je voelt en merkt direct de opluchting, de ruimte en het effect zal als een dominorij door rimpelen in alles wat daar mee samen hing. Waar je bij reguliere coaching of therapie praktisch gezien wel iets op loste, was dat slechts in een oppervlakkige laag. Een op een facilitatie is volledig afgestemd op jou Door dieper te duiken naar de 'laag' van jouw essentie, je Being,

Project Name

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

Project Name

This is your Project description. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

Project Name

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

SERVICES

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

bottom of page