top of page

Dit Transformatieve Groepscoaching Traject is speciaal voor ambitieuze, bewuste vrouwen
die klaar zijn met zich zelf klein houden en meer uit zichzelf, het leven en hun werk willen halen.
Zodat meer vrouwen hun Magic - hun authentieke energie, stem, visie en dromen gaan laten horen en zien.

ZIJN vanuit jouw essentie en op een manier die werkt voor JOU.

Unleash your magic groepstraject vrouwen coach zichtbaar succes persoonlijk leiderschap

Unleash your Magic

Het is jouw tijd om te schitteren!
 

To show them what you’ve got.

 

Je bent klaar om rigoureus op te schudden en voorgoed af te rekenen met alle ‘ja-maars’, twijfels, en oude stukken die je tot nu weerhielden.

 

Het moment is aangebroken om te stoppen met wachten. Om te stoppen met je klein houden, zelf aanmodderen en te kiezen om NU die volgende stap te zetten.

 

En ja, dat is mega spannend.

 

Maar je weet ook dat er GOUD op jou ligt te wachten – aan de andere kant van de deur.

 

Je staat te popelen van excitement als je in dat gevoel stapt van wat er allemaal mogelijk is.

 

Het besef dat je niet langer stilstaat, maar vooruitgaat en komt waar je wil zijn.

 

Gevoelens van dankbaarheid.

 

Blijdschap. Trots.

 

You dreamed it and did it!

20230717_163142_edited.jpg

Klinkt dit bekend voor jou?

 • Je wilt zo graag, maar het komt er maar niet uit. Je houdt je in, maakt jezelf kleiner en past je aan anderen aan, in plaats van te gaan voor wat écht werkt voor jou

 • Wanneer je anderen ziet doen waar jij van droomt, bekruipt je stiekem het gevoel dat ze niet per se beter zijn of meer kunnen dan jij, maar toch… het lijkt hen wel 10x beter en sneller te lukken

 • Je loopt vast, ook omdat je niet precies weet wat je wilt

 • Je bent niet oppervlakkig. Je wil doen waar jij die diepe voldoening van krijgt, alles er uit laten komen wat er in je zit. Maar ook het geld creëren om het leven te leiden dat je graag wil. Je twijfelt vaak en vraagt je af of je niet gewoon tevreden moet zijn met waar je nu bent 

 • Ondanks alle boeken die je hebt gelezen en alle cursussen en Webinars die je hebt gevolgd, zie je de rode draad niet. Je mist helderheid

 • Je kunt het alleen, maar je gelooft in de kracht van samen, in verbinding met gelijkgestemden, elkaar inspireren, ondersteunen en samen groeien

 • Je bent wijs, intuïtief en hebt veel kennis, je verlangt er naar dat dat er uit komt, zodat je daarmee bijdraagt aan anderen

 • De tijd, het geld, alles wat je nog te doen en te leren hebt, de moed zakt je soms in de schoenen omdat je niet ziet hoe je daar snel en vooral makkelijk kunt komen

Ontwerp zonder titel (24).png

Wat krijg je allemaal bij dit groepscoaching programma?

 • 3 maanden Essentie Intensive en de power van 'All-In';        ik combineer mijn brede achtergronden met 20+ jaar ervaring

 • Kick-off Sessie, Online via Zoom

 • 5 modules waarin jij jouw unieke super Powers gaat masteren

 • Online groepssessies om de 2 weken van 1,5 uur:             Dit is waar de Magic Happens! Ik faciliteer met verbale en energetische technieken om dat wat niet meer voor je werkt, snel en powerful te transformeren. Ik leer je tools en technieken om je Mindset, Bewustzijn en Creatie vermogen te shiften. Zodat dat wat je kunt en weet, ook gaat DOEN.  Hierbij volgen we de stappen van mijn Essenciness®  Methode waarbij alle ruimte is voor jou en je vragen.

 • Replay van de sessie

 • Tussentijdse challenges en oefeningen voor Soulwork & Mindwork ter verdieping en ondersteuning van de sessies

 • Activerende, Empowerende en Clearing audio’s, meditaties, Quantum Jumps om jouw transformatie reis met gemak te kunnen gaan.

 • Verbinding met een groep gelijkgestemde vrouwen

 • Unleash Your Magic Salon; een exclusieve Whatsapp groep waarin je altijd jouw vragen tussen de sessies kunt stellen. Ik ben er echt all the way voor jou!

 • Verrassings input, ter ondersteuning, exclusief afgestemd op de groep

Bonus 1: Unleash Your Magic Livedag, 21 januari in Tilburg

Bonus 2: Early Bird korting van 300 euro

Bonus 3: Empowerment Audio 'Gemak, Ruimte & Overvloed                       met Geld'

woord juli-aug 23 (Instagram-bericht).png

Wat levert Unleash your Magic jou op?
Na dit Groepstraject:

 • Voel je het zelfvertrouwen en het lef om jouw eigen ding te doen.

 • Ben je bewuster, meer verbonden met jezelf. Je gedachtes, gevoel en acties zijn meer in lijn met je essentie.

 • Heb je veel meer gemak en plezier om jezelf zichtbaar en hoorbaar te maken en je dromen te volgen.

 • Ervaar je meer ruimte, vrijheid, voldoening, ben je blijer met jezelf en happy met je leven.

 • Heb jij een andere, powerful mindset die vóór je werkt (in plaats van tegen je).

 • Ervaar je minder (on)zichtbare blokkades, meer mentale vrijheid en een gevoel van ruimte, lichtheid en flow.

 • Heb jij jouw unieke kompas waardoor jij altijd je weg weet. De rode draad waarop jij terug kunt pakken om jezelf scherp en gefocust te houden.

 • Voel je je sterker en meer in je kracht. Je hebt meer energie en bent positiever.

 • Heb je helderheid en focus van wat je echt wilt.

 • Kun jij jouw grenzen beter aangeven en jezelf volgen zonder je druk te maken wat anderen verwachten of daarvan vinden.

 • Master jij de unieke powers om jouw Magic de wereld in te brengen.

 • Kun je nu en na het traject, door door jouw nieuwe ruimte, bewustzijn en mindset makkelijker & sneller ook écht gaan doen wat jij verlangt of van droomt. Of dat nu: meer tijd voor jezelf is, je hart gaan volgen, het werk gaan doen waar je van houdt, een business starten, dat boek schrijven, meer impact maken, of wat jouw droom ook is.

 • Heb je meer voldoening en succes met je werk/business en jouw leven. Ongeacht wat dat succes voor jou is.

Zoals jij alles vertelt komt het gewoon helemaal binnen. Er is zo veel meer inzicht gekomen bij mij! Je enthousiasme werkt zo aanstekelijk. Het kriebelt en het borrelt en het bruist en brrr... kippenvel!

Whow, world here i come! Thanks Linda voor jouw bijdrage!

- Y.A.-

Lieve woorden van vrouwen waar ik mee mocht werken:

Ik ben zo dankbaar dat je mij in jouw Traject mee wilde nemen. Ik vind het zo prachtig hoe jij iedere keer weer wat voor mij negatief was, kon omdraaien naar het positieve. Door een andere Mindset is er zoveel mogelijk en verandering onvermijdelijk. Wat een eye-openers, rust en vrijheid heeft dit mij gebracht! Zo dankbaar met wat we hebben gedaan in de maanden van het traject, daar zijn geen woorden voor.

M.L.

Heel fijn om met Linda te mogen werken. Je merkt dat ze zich met haar hele hart en vol liefde voor je inzet. Ze kan je op tijd stoppen als je te hard doordraaft (; en ook weer op een ander spoor zetten waardoor je enorme stappen vooruit kunt komen. Ik ben erg blij dat ik Linda als mijn empowering coach/ fascilitator heb want ik heb zo veel mogen leren van haar!

M. T

Spreekt het traject je aan, maar heb je op dit moment vooral behoefte aan intensieve persoonlijke begeleiding? Dan sluit het 1:1 coachtraject Play Bigger from the Inside Out wellicht beter aan. Je kunt altijd een vrijblijvend Ontdekgesprek aanvragen, dan overleggen we samen of we een match zijn en wat het beste bij je past.

Over mij

Ik ben Linda en ik geloof dat de wereld mooier zou zijn als meer vrouwen hun unieke, authentieke energie, stem, ideeën en dromen laten horen en zien.

En dan bedoel ik niet volgens de vastgestelde normen van de maatschappij. Niet
(onbewust) aangepast zoals het 'hoort', of van vrouwen wordt verwacht. Niet tegen de stroom in strijdend of nóg harder werken om in het plaatje te passen dat we om ons heen zien.

Maar meer in lijn met dat unieke wat jij alleen kunt komen brengen. Maar ook vanuit vrouwen power. Sterk staan in je eigen natuur. Zodat de kracht van vrouwelijke eigenschappen zoals; intuïtieve wijsheid, inclusiviteit, compassie, circulair werken, langer termijn denken, enz. kan bijdragen aan nieuw leiderschap. Met meer balans in de maatschappij en een completere, duurzamere wereld.

Unleash Your Magic gaat over je focussen op wat er nog meer mogelijk is. De schijnwerpers op jouw verlangens en dromen richten, en daar volledig voor gaan. Maar dan nét even anders.

 

Het leven is zo veel meer dan de ratrace en alleen waardevol zijn op je werk of op financieel gebied.  Je wilt léven. Die diepe happiness ervaren. Jouw essentie volledig tot uiting brengen, jezelf laten zien en horen.

In dit groepscoaching traject begeleid ik je bij de transformatie van waar je momenteel staat naar waar je wilt zijn.  Zodat jij kunt schitteren en jouw magic – jouw unieke stem, visie en dromen – naar buiten kunt brengen.
Daar word jij én de wereld blijer van.

Meer Over Mij

abc_edited_edited.jpg
DSC_0056_edited.jpg

De geheime kracht van empowerment coaching

Na jaren van opleidingen gemixt met eigen ervaringen qua persoonlijke ontwikkeling en leiderschap heb ik mijn eigen Essenciness® Methode ontwikkeld. Dit traject is anders en je zult mijn eigen werkwijze terug zien komen in elk onderdeel. Ik leer je niet hoe het moet en geef je geen kant-en-klare antwoorden of oplossingen. Want ik geloof dat er niet één uitgestippeld pad is, dat voor iedereen werkt. Je mag juist leren erkennen dat jij weet wat jij weet.

Tijdens die groepstraject begeleid ik jou vooral om jouw eigen weg te vinden en daar stappen in te zetten.

Einstein zei: “Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het probleem heeft veroorzaakt.” Om te komen waar je wilt, is een shift in je level van bewustzijn nodig. En dat rimpelt door in jouw denken en handelen. Je voelt je empowered, je wordt je bewust van jouw realiteit, jouw innerlijk weten en jouw bewustzijn. Dit is omdenken 2.0, waarbij er meer mogelijk blijkt als dat je dacht.

Je transformeert naar een new way of being. Je stapt in een nieuw verhaal en een nieuwe manier van leven en het doen van business. Zodat jij jouw Play Bigger Dreams kunt laten uitkomen. 

Jouw Investering

Koop pijn kennen we allemaal wel. Zeker wij vrouwen. Is het niet vanuit de geschiedenis die door rimpelt, dan is het wel ons vermogen om in plaats van egocentrisch, ook bij het uitgeven van geld, meer inclusief en empathisch naar onze omgeving te kijken.

Wat als daar niks mis mee is?

Wat als je jezelf daar niet fout voor hoeft te maken?

Toen ik voor mezelf in toelating kwam met dat ik makkelijker geld uitgaf aan nieuwe schoenen voor de kids als aan mezelf, kwam ik uit de strijd en het zelfoordeel wat de ruimte gaf om zuiverder te kijken wat deze keus ging creëren. Voor mij, mijn omgeving én het grote geheel.

Ik vertrouw er op dat jij weet wat jij weet. Als dit het niet voor je is, doe het dan vooral niet. Volg altijd wat licht is voor jou!

Mijn wens voor jou is alleen, dat jij het jezelf gunt om echt te vangen wat zuiver waar is voor jou.

Als je dit kiest, wat gaat deze keus voor jou dan creëren?

(en daarover in het Traject ook meer) Maar nu eindelijk maar eens die prijs ;) 

Jouw investering voor het  3 maanden Unleash Your Magic Membership is: 

Early Bird Prijs: E   897,-

Reguliere Prijs: E 1197,-

+ jouw tijd en energie

+ jouw feedback

We starten in week 3

Ik wil in de groep graag de aandacht voor het individu kunnen behouden.

Daarom is er slechts beperkt plek.

1> Ben je excited, heb je er er zin in om samen deze Transformerende Reis aan te gaan? Vraag jouw deelname dan aan via de Agenda van mijn website:

 

 

2> Liever nog wat meer informatie of samen kijken of wij en dit traject een match is? Vraag dan een gratis en vrijblijvend een online Ontdekgesprek aan:

Kwaliteit en Garantie

Essenciness® is internationaal geregistreerd en daarmee een uniek en beschermd merk.

Mijn Cursussen en Trainingen bieden erkende kwaliteit en diepgaande impact.

Linda Verschuren Empowering People is een officieel gecertificeerde Onderwijsinstelling door het Rijk erkende CRKBO. Dat houdt in dat ik daarmee als docent en Onderwijsinstelling aantoonbaar voldoe aan de kwaliteitscode. En mag jij onderwijs- en didactische kwaliteit in mijn trajecten verwachten.

Daarmee kan ik ook een Tevredenheidsgarantie geven:

Niet tevreden? Geld retour.

Zie de Voorwaarden op mijn website.

bottom of page