top of page

Sat, 01 May

|

Via een WhatsApp groep en Zoom

Mei Money Maand 2021 Pakket: Goud

Wil jij je realiteit met geld veranderen? Meer rust, gemak en plezier als het gaat over geld? Ben jij klaar om all the way te gaan? Dan is dit iets voor jou! Pakket Goud bevat: Alles van 'Zilver' plus! Online De officiële Access Joy of Business & Geld Class! Lees voor data en voorwaarden: meer info.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mei Money Maand 2021 Pakket: Goud
Mei Money Maand 2021 Pakket: Goud

Time & Location

01 May 2021, 10:00 – 31 May 2021, 19:00

Via een WhatsApp groep en Zoom

About the Event

Wat?!...

De officiele Access Joy of Business & Geld class twv 375 euro én alles van pakket brons en zilver?! Dan krijg jij de Mei Money Maand Zilver pakket dus helemaal gratis als bonus! En je kunt dan nog dieper in die class duiken ook! Hoe zou dat gaan doorrimpelen voor jou?!

Als jij duiken in je geld situatie op je lijstje hebt staan en zo veel mogelijk er uit wil halen dan is dít jouw kans! Wil jij je realiteit met geld veranderen? Meer rust, gemak en plezier als het gaat over geld? Je committen en hier werkelijk mee aan de slag gaan?! Dieper duiken en gaan?! Dan is het Gouden Membership iets voor jou! De hele maand mei speel je mee in de Whatappgroep met een Tool, clearing, energypull per dag. Op 3 en 17 mei (2u - 20.45u) kun je me alles vragen wat daarbij omhoog is gekomen voor jou. Je kunt de replay terug luisteren als je er niet live bij kunt zijn en/of ter verdieping. Je staat nu al heel ergens anders als je aan de Class begint!

Op 3 & 10 juni (2 avonden van 19.30u - 22.30u) of op 6 juni (10u - 17u incl. pauzes) zul jij verdiepende vragen kunnen stellen en nog meer uit jouw Access Joy of Business & Geld class kunnen halen! Hoe zou dit Gouden Membership voor jou allemaal gaan doorrimpelen?!

Met Mei Money Maand 'Goud' ontvang jij:

>  31 dagen Empowerende Geld Tools via whats app. In die whatsapp groep krijg je lekker praktisch iedere dag een Empowering Money Tool op je telefoon om die dag mee te gaan spelen. Niemand in de whatsappgroep kan reageren, dat is om de rust te bewaren en te zorgen dat jij eind mei een mooie tread hebt om terug te kijken. Ik ben benieuwd hoe dat weer zal doorrimpelen!

> Deelname aan de besloten Facebook groep, waarin je met elkaar kunt delen hoe het gaat, elkaar empoweren en inspireren! Je kunt uiteraard zelf kiezen of je daarvan lid wil worden.

> 2x Online Geld Call via Zoom op: 3 en 17 mei om 20u - 20.45u

Een live moment samen met de andere Zilver members waarin je kunt vragen en transfomeren wat omhoog is gekomen. Je krijgt enkele aanvullende processen en tools om mee te gaan werken. Het geeft je die diepere duik om los te laten wat niet voor je werkt. Ik faciliteer je met de alle achtergronden die ik tot mijn beschikking heb waaronder de Access en Joy of Business Tools.

> Replay van de call om terug te luisteren. Handig als je niet live bij de call kunt zijn en/of om te herhalen ter verdieping. 

> Deelname aan de Online Access Joy of Business & Geld class, op een van de volgende data naar keuze: 3 en 10 juni (in 2 avonden van 19.30u - 22.30u) óf 6 juni (hele dag van 10u - 17u incl pauzes)

Let op! Bij dit pakket gelden deze 2 online class mogelijkheden. Inruilen voor een andere datum of live class is niet mogelijk.

> Een manual van de Access Joy of Business & Geld class

> Een certificaat en registratie van deze class op jouw naam bij Access Consciousness

De tools die je via Whatsapp kunt krijgen zijn bv, clearings, vragen, info, energy pulls, oefeningen, en wat is er nog meer mogelijk?! Dit kan zijn in een tekst, plaatje, ingesproken bericht, een filmpje, en wie weet wat nog meer!

Money is fun! Het wordt 31 dagen samen spelen met Geld, welke bijdrage kan dat zijn?!

We gebruiken hierbij de kracht van samen! Die dag zijn we allemaal met de energie van die specifieke Money Tool aan het spelen, wat zou dat kunnen creëren?!

Na aanmelding krijg je via de email een bevestiging en een factuur. Zorg dat info@lindaverschuren.com en team@lindaverschuren.com hebt toegevoegd aan je maillijst om te voorkomen dat onze mail in je spam beland.

Neem contact met ons op als je daar vragen over hebt. Eind april beginnen we met het opzetten van de whatsappgroep. Via die weg ontvang je de uitnodiging van de facebookgroep. 1 mei beginnen we met het appen van de Tools. De Zoomlink en info voor de calls en de class krijg je dan ook ter zijner tijd.

Heb je nog vraag, neem dan gerust contact op. Of meld je meteen aan!

Tickets

  • Mei Money Maand Pakket: Goud

    Mei Money Maand 2021 Pakket Goud bevat: > 31 dagen lang, iedere dag een Empowerende Geld Tool, lekker praktisch via Whatsapp. > Deelname aan besloten Facebookgroep > 2 Geld ZoomCalls op 3 & 17 mei, 20u - 20.45u > Replay van de Zoomcalls als je niet live kunt en/of om terug te luisteren ter verdieping > Access Joy of Business Class Online op 3 & 10 juni (2x avond van 19.30u - 22.30u) óf 6 juni (hele dag 10u - 17u incl pauzes) > Joy of Business & Geld Manual in het Nederlands > Certificaat > VIP

    €375.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share This Event

bottom of page